Scanfilm

 


Scanfilm- Gi nytt liv til gamle minner!

Scanfilm digitaliserer alle dine gamle smalfilmer, videokassetter og bilder. Dette kan vi overføre til harddisk, minnepinner, DVD eller vi kan legge det på vår server for nedlasting. Vi scanner alle 8mm formatene som Super8, Singel8 og Dobbel8 film på markedets kanskje mest avanserte filmscanner.  Vi tar også 16mm film med og uten lyd. Vi digitaliserer også videokasetter som VHS, VHS-C, Video8, Hi8 og Digital 8, samt MiniDV, MicroMV og Betamax og overfører innholdet til DVD eller som filer til ønsket lagringsmedium.

La ikke familiens smalfilmer og bilder ligge i skap eller loft å bli ødelagt .

La oss digitalisere filmene og bildene, slik at de kan bli bevart for fremtidige generasjoner!

Det er flere mulige måter å overføre smalfilmer på. Vi benytter det som trolig er markedets mest avanserte filmscanner og digitaliserer din film bilde-for-bilde i Full HD og lagrer dette på en PC, før vi etterarbeider hver enkelt film. På denne måten får vi krystallklare bilder med riktig lys og fargeballanse. Les mer om digitalisering av det enkelte formatene her på vår hjemmeside.

 

Smalfilm

Video

Bilder

ruller8mm3 videokassetter bilderavbilder

Les mer om scanning av
smalfilm i Full-HD her

Les mer om digitalisering
av video her

Les mer om scanning av papirbilder, 
negativer og lysbilder her

 

Sample image

Send oss en  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 98 124 4 77

Åpningstider:

Scanfilm har stengt for sommeren, men kommer sterkt tilbake i august. 

Send oss en mail, dersom du ønsker å komme i kontakt med oss.